• Zelfwerkend patroon
  • Gratis offerte
  • Bel ons: +32(0)472 47 67 98

Parketrenovatie laten verzorgen regio Mortsel


Bent u op zoek naar een vakkundig bedrijf om parketrenovatie te laten verzorgen in Mortsel? Dan is het zeker goed om te informeren naar de mogelijkheden van PSW Mortsel. U kunt bij ons onder andere terecht voor vakmanschap in het laten renoveren van parketvloeren. Wij zorgen ervoor dat uw vloer er weer als nieuw uit komt te zien. Wij zien Mortsel en wijde omgeving van deze plaats in de provincie Antwerpen als werkgebied.

Iedere oneffenheid, beschadiging of slijtage plek in een houten vloer is vaak in het oog springend. Dit komt omdat een mooie houten vloer zeer in het oog springend is en over een groot oppervlak wordt gelegd. Hoewel iedere houten vloer een unieke uitstraling heeft, is het zeker een goede keuze om deze lelijke plekken op een vakkundige manier weg te werken. Hout leent zich uitstekend om dit te doen.

Een natuurproduct als hout is net als de meeste andere materiaal aan slijtage onderhevig maar kan weer volledig als nieuw worden gemaakt door het materiaal te renoveren. Hout komt er na een goede uitvoer van renovatiewerken weer als nieuw uit te zien. Dit is ook het geval met parketvloeren. Deze vloeren zijn uitstekend geschikt om te renoveren zodat het vervangen van de vloer niet direct noodzakelijk is. Dit is ook kostentechnisch een zeer aantrekkelijke keuze aangezien het parketrenovatie een aanzienlijk voordeligere keuze is dan het vervangen van de vloer.


Laten renoveren van parketvloeren door PSW Mortsel


Het renoveren van een parketvloer is specialistisch werk dat veel nauwkeurigheid vraagt. Daarom is het een goede keuze om het laten renoveren van parketvloeren aan vakmensen over te laten. Als u in Mortsel of in de wijde omgeving van deze plaats woont, kunt u het laten renoveren van parketvloeren uitstekend overlaten aan PSW. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd op dit gebied en beschikken dan ook over een uitstekende vakmanschap om deze werkzaamheden tot in de perfectie voor u uitvoeren.

De werkzaamheden die we uitvoeren om uw ;parketvloer te renoveren bestaan in de meeste gevallen uit het zorgvuldig schuren van de vloer en het behandelen van het hout op de gewenste manier. Met het schuren worden beschadigingen, vieze vlekken, vochtkringen en zelfs verkleuringen weggewerkt. Er wordt immers een zeer dunne bovenlaag van het hout op een gelijkmatige manier verwijderd. Op deze manier komt het mooie natuurlijke karakter van het hout weer terug.

De vervolgstap na het schuren is om de parketvloer te laten lakken, oliën of hardwaxen. Op deze manier krijgt de vloer weer een nieuwe beschermende laag. Het gebruik van olie is een prima keuze bij een parketvloer waaronder vloerverwarming is geplaatst. Een hoogwaardige olie vormt een beschermende laag over de vloer dat niet zal barsten bij flinke temperatuurverschillen. Als u ervoor kiest om de parketvloer te laten lakken heeft u de keuze uit zeer veel verschillende soorten en variëteiten in matte- en glanzende lak. Hardwax heeft al voordeel dat het op een eenvoudige manier bij te werken is als er een krasje in de vloer ontstaat.


Persoonlijk advies over het laten renoveren van parketvloeren, PSW informeert u graag verder


PSW Mortsel is een zeer bekende naam in Mortsel, gelegen in de provincie Antwerpen. Dit komt omdat we veel parketvloeren hebben mogen leggen en renoveren in dit gebied. PSW Mortsel heeft een zeer lang staat van dienst!

Veel mensen in Mortsel en omgeving waarderen PSW niet alleen om het vakmanschap wat we leveren maar ook om onze perfecte en persoonlijke service. We maken graag uitgebreid de tijd voor onze klanten vrij om met hen mee te denken hoe we in hun wensen kunnen voorzien. Iedereen kan bij ons terecht voor eerlijk advies over het renoveren van parketvloeren. Wij delen graag onze passie hierin met anderen.

Neem gerust contact met ons op als u interesse heeft om vrijblijvend met ons af te stemmen wat wij voor u kunnen betekenen op gebied van het renoveren van parketvloeren. Op basis van uw persoonlijke wensen bieden we u graag een vrijblijvende offerte aan. U bent uiteraard ook van harte welkom in onze parketwinkel aan de Gaanderij Ter Linde 11 in Mortsel.