• Zelfwerkend patroon
  • Gratis offerte
  • Bel ons: +32(0)472 47 67 98

Ruime keuze bij parket winkel PSW Mortsel


Bent u op zoek naar een nieuwe parketvloer en wilt u zich laten informeren wat de mogelijkheden hierin zijn? Dan bent u van harte welkom in onze parket winkel te Mortsel. PSW Mortsel helpt u graag bij het maken van een keuze voor de parketvloer die bij u past.
Maak gerust gebruik van onze vakkennis en ervaring op dit gebied.

Als u op zoek bent naar een mooie houten parketvloer heeft u volop keuze. Daarnaast weet u zeker dat u altijd een unieke vloer heeft liggen in uw woning. Dit laatste komt niet alleen omdat u zeer veel keuzemogelijkheden heeft in houten vloeren maar ook omdat u kiest voor een natuurproduct. Hout heeft immers niet alleen een mooie uitstraling maar ook het eigentijdse karakter dat het natuurlijke product heeft draagt bij aan de unieke uitstraling. Denk hierbij aan de “oneffenheden” van hout zoals noesten en scheurtjes. Vanzelfsprekend zullen we deze plekken op een keurige manier bewerkt zijn in een houten vloer, maar ze blijven natuurlijk altijd zichtbaar. Dit geeft de natuurlijke charme aan de vloer. De “oneffenheden” hebben grote invloed op de uitstraling van de vloer en zorgen voor de unieke uitstraling.

Veel mensen maken graag de keuze om een houten vloer aan te schaffen. Een mooie houten parketvloer past immers in iedere woonstijl of deze nu een modern- of klassiek karakter heeft. Heeft u ook interesse om een houten vloer te laten plaatsen of wilt u zich hierin laten inspireren? Dan bent u van harte welkom in de parket winkel van PSW Mortsel. We delen graag onze grote passie voor parketvloeren met u.


PSW Mortsel, uw winkel in parketvloeren


PSW Mortsel is uw winkel in parketvloeren. U kunt bij ons terecht voor een veelzijdigheid aan parketvloeren waarvan we uiteraard ook een aantal voorbeelden voor u hebben uitgestald. Tevens hebben we catalogussen van onze leveranciers voor u beschikbaar om een overwogen keuze te maken welke vloer het beste aansluit op uw smaak en wensen.

Er zijn zeer veel verschillende soorten parketvloeren waaruit een keuze gemaakt kan worden. De term “parket” is immers een verzamelterm van verschillende soorten hardhouten vloeren. Als u kiest voor massief parket, maakt u de keuze voor vloerdelen die gemaakt zijn van 100% massief hout. Hierdoor is dit parket zeer slijtvast en duurzaam. De vloerdelen kunnen immers uitstekend gerenoveerd en onderhouden worden door te schuren en het hout te bewerken. Massief parket kan in verschillende houtsoorten en in verschillende diktes geleverd worden.

Een andere bekende parketsoort waarvoor veel gekozen wordt is laminaat parket. Deze houten vloeren bestaan uit meerdere lagen die kruislings op elkaar gelijmd worden. In veel gevallen bestaan de onderlagen uit vurenhout en de toplaag uit massief hardhout. Deze constructie is wat voordeliger in aanschaf zonder dat er concessies worden gedaan in de kwaliteit van de vloer. Andere veel gekozen opties zijn tapis parket, fineerparket, bamboe parket of een samengestelde parket vloer. Uiteraard kunnen we u alles over deze vloeren vertellen.


Bezoek onze parket winkel te Mortsel en laat u inspireren door PSW


Onze winkel in parketvloeren in Mortsel wordt veelvuldig bezocht. Dit komt mede omdat we al een geruime tijd actief zijn op gebied van het leggen, renoveren en onderhouden van parketvloeren. Om u een complete service te kunnen bieden, en onze passie voor dit soort vloeren nog meer met u te kunnen delen, hebben we een parket winkel erbij geopend. Op deze manier willen we het aanschaffen en laten leggen van parketvloeren nog eenvoudiger voor u maken.

PSW Mortsel wordt niet alleen zeer gewaardeerd om ons vakmanschap wat we bieden maar zeker ook om onze uitstekende persoonlijke service waarvoor wij in staan. Wij hechten er veel belang aan dat u een parketvloer aanschaft dat volledig aansluit op uw wensen. Daarom nemen we graag uitgebreid de tijd voor u om u hierin persoonlijk te adviseren. Uiteraard kunt u ook met al uw vragen hierover bij ons terecht.

U bent van harte welkom om u te laten inspireren over uw mogelijkheden in parketvloeren in onze parketwinkel aan de Gaanderij Ter Linde 11 in Mortsel. Neem gerust contact met ons op als u interesse heeft om vrijblijvend met ons af te stemmen wat wij voor u kunnen betekenen op gebied van het leggen, renoveren of onderhouden van parketvloeren. Op basis van uw persoonlijke wensen bieden we u graag een vrijblijvende offerte aan.